Skip to content

Over mij

Ik ben Joy Tolhoek, 28 jaar, getrouwd met Dennis en samen hebben wij twee prachtige zonen. Naast de tijd die ik doorbreng met mijn man en kinderen, houd ik van koken, wandelen in de natuur, en gezelligheid met familie en vrienden.

V E N I D O M I

Joy Tolhoek

Ik ben in 2010 de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gaan volgen. Na de opleiding ben ik aan het werk gegaan. In mijn werk heb ik ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen, ontmoette ik mooie diverse mensen en heb ik van elk gesprek kunnen leren en groeien. Door de opleiding en de werkervaringen kreeg ik het verlangen om diepgang te zoeken op psychosociaal gebied. Dat maakte dat ik in 2014, naast mijn werk als maatschappelijk werker, de vierjarige christelijke opleiding tot psychosociaal therapeut ben gestart. Die opleiding heb ik in zes jaar afgerond, met twee tussenjaren rondom de geboorte van onze kinderen.

Tijdens die opleiding heb ik o.a. inzichten gekregen in bepaalde overlevingsmechanismen die ik in mijn leven heb ontwikkeld, en niet onbelangrijk; wat maakte dat ik die mechanismen ontwikkeld had. Ik heb verdriet kunnen voelen over gemis en vervelende ervaringen mogen verwerken. Van daaruit heb ik steeds meer van die mechanismen los kunnen laten en kan ik nu steeds vaker kiezen vanuit mijn hart in plaats van te leven vanuit ongezonde patronen. Ik ben op weg naar mijn eigen hart, ik ben op weg naar vrijheid, ik ben op weg naar huis!

In dit proces ben ik bewust geworden van de diepte van mezelf, de diepte van de mens. Dat maakt dat ik geloof dat die reis, een prachtige levenreis is, een reis waarbij ik een ander graag wil ondersteunen.

Daarnaast ben ik gegroeid in kennis en kunde, heb ik mijn talenten ontwikkeld, en voel ik me nu klaar om te mogen delen, klaar om met jou op reis te gaan!

God is in mijn leven belangrijk. Dat ik steeds meer van Zijn liefde mag begrijpen en deze leren uitdelen is voor mij een groot levensdoel. Toch zal ik in een therapeutisch traject, afgestemd op jou, hier wel of geen inhoud aan geven.

Achtergrond